Herhaalde oproep om voorbereidingen te treffen op de mogelijke gevolgen van een no deal Brexit

Gepubliceerd op 06-04-19

Minister Bruins voor Medische Zorg en Sport doet een herhaalde oproep aan bedrijven en leveranciers in de zorg om zo snel mogelijk voorbereidingen te treffen om de beschikbaarheid van medische hulpmiddelen zeker te stellen

Geachte Directie en/of Raad van Bestuur,

Bijgaand vindt u een brief van Minister Bruins voor Medische Zorg en Sport met daarin een herhaalde oproep aan bedrijven en leveranciers in de zorg om zo snel mogelijk voorbereidingen te treffen om de beschikbaarheid van medische hulpmiddelen en in-vitro diagnostica voor de Nederlandse patiĆ«nt zeker te stellen in het geval van een no deal scenario. Deze brief wordt verzonden aan brancheorganisaties en koepels van bedrijven en leveranciers van medische hulpmiddelen en in-vitro diagnostica.

Ik verzoek u namens de Minister om deze brief te delen binnen uw organisatie, aan uw leden en/of aan andere belangstellenden. Op www.brexitloket.nl kunt u een link vinden naar de Brexit Impact scan. Deze scan kunnen bedrijven uitvoeren om te controleren wat u nog moet doen om u voor te bereiden op de Brexit. Op www.brexitloket.nl/zorg kun u de laatste informatie vinden over de gevolgen van een no deal Brexit specifiek voor de gezondheidszorg, alsook informatie over de daarbij relevante EU wet- en regelgeving.

Hoogachtend,

Karla van Rooijen

Plv. directeur Directie Geneesmiddelen en Medische Technologie

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Bestandnaam Herhaalde oproep tot treffen maatregelen mogelijke gevolgen no deal Brexit
Publicatiedatum 14-04-19
Je moet ingelogd zijn om te kunnen antwoorden