Uw input op 2e concept SFERD handboek 6.0

Gepubliceerd op 29-03-22

Uw input op 2e concept SFERD handboek 6.0

Beste leden,

 

Van SFERD heeft het bestuur van de VDSMH onderstaand bericht ontvangen:

Allereerst hartelijk dank voor uw input op de 1e CONCEPT versie van het SFERD Kwaliteitshandboek Reiniging en Desinfectie Flexibele Endoscopen 6.0.

Inmiddels is alle input beoordeeld en verwerkt in een 2e CONCEPT versie van het handboek.

In de bijlage treft u de volgende documenten:

-         Verzameldocument opmerkingen uit de gremia: Dit is een geanonimiseerd overzicht van alle input op CONCEPT versie 1. Hierin kunt u teruglezen welke input wel of niet is verwerkt in CONCEPT versie 2.

-         SFERD Kwaliteitshandboek 6.0 CONCEPT versie 1 (dd. 27-08-2021): Dit is de versie waarop de input is geleverd.

-         SFERD Kwaliteitshandboek 6.0 CONCEPT versie 2 (dd. 23-02-2022): Dit is de versie waarin de input is verwerkt.

 

U kunt uiterlijk tot 1 mei 2022 (a.bulkmans@erasmusmc.nl of info@SFERD.nl) reageren op de wijze waarop de input is verwerkt. Nieuwe onderwerpen worden verwerkt in de volgende herziening van het SFERD handboek (2025).

 

Namens SFERD bedank ik u voor uw bijdragen aan de totstandkoming van SFERD handboek 6.0.

 

Ps: De verwijzingen naar de juiste referenties en de layout van het handboek zullen vlak voor de definitieve publicatie worden aangepast.

 

U kunt uw reactie via de regiovoorzitter of persoonlijke titel indienen.

 

 

Bestandnaam 22-02-23 Verzameldocument opmerkingen uit de gremia (geanonimiseerd)
Publicatiedatum 29-03-22
Bestandnaam 21-08-27 SFERD Kwaliteitshandboek 6.0 CONCEPT (V1)
Publicatiedatum 29-03-22
Bestandnaam 22-02-23 SFERD Kwaliteitshandboek 6.0 CONCEPT V2
Publicatiedatum 29-03-22
Je moet ingelogd zijn om te kunnen antwoorden

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op 'Instellingen' te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op 'Alle cookies toestaan'.